Masos Can Sot

Situats a l’Alt Empordà trobem el Mas Can Sot una antiga masia d’estil noucentista de principis de segle XX que ha estat restaurada i habilitada amb encant perquè la teva estada sigui d’allò més confortable.

Si tens ganes de desconnectar, relaxar-te i carregar piles has trobat el lloc ideal! El Mas Can Sot t’ofereix la possibilitat de gaudir de la teva estada amb les millors comoditats. La finca disposa de dos espais, cada un d’ells amb cuina pròpia, habitacions dobles i banys, un menjador confortable amb llar de foc i un jardí privat.

La finca et mostra quantitat de possibilitats, per fer esport o passejar, disposa d’un recorregut de camins per passejar per tota la finca on trobaràs el llac, vorejaràs el riu la Muga i jardins per relaxar-te i gaudir de la natura. Ideals per relaxar-te passar una bona estona i descobrir l’Empordà.

Mas Can Sot pertany a una finca de més de 130 hectàrees on hi ha situada La Farinera Sant Lluís, un majestuós edifici modernista de principi de segle XX, construït el 1913 que substituïa l’antic Molí d’en Borràs per una gran fàbrica de farina. Actualment l’edifici ha estat curosament rehabilitat i convertit en espai per esdeveniments.

 

Veure disponibilitat

 

 

Piscina

en construcció

Entorn Natural

Envoltats de natura