Mas Can Sot I

8 Pax.

màxim

4 Habitacions

Llits dobles

El Mas d’en Sot l, masia noucentista de dues plantes, disposa de 4 habitacions dobles, una cuina americana que dona sortida a la petita terrassa per poder beneficiar-se també dels dies de sol.

L’edifici, protegit com a bé cultural d’interès local del municipi és de planta rectangular, amb les cobertes de teula d’un sol vessant a diferents nivells, distribuït en planta baixa i pis. La façana destacable, orientada a la carretera, presenta finestres rectangulars amb els emmarcaments arrebossats, en forma d’arc rebaixat. Les del pis superior presenten decoracions ceràmiques en ceràmica vidrada blava i verda. La façana està rematada per un ràfec de dents de serra damunt del qual s’assenta una barana d’obra decorada, amb un plafó central de perfil ondulat. L’accés a l’interior de l’edifici es fa per un cos adossat a la façana oposada, completament rehabilitada, arrebossada i pintada. Adossat a la banda de ponent hi ha un cos auxiliar rectangular, amb la coberta de dues aigües, que presenta un gran arc de mig punt reformat per accedir a l’interior. La construcció és de còdols i pedra desbastada, disposada regularment i lligada amb morter.

Condicions generals de reserva

Parking Gratuït   

 

Wifi Gratuït

Barbacoa

A la terrassa disposem també de barbacoa.

Cuina

Nevera, forn, vitroceràmica, rentaplats (*Mas Can Sot II), torradora, cafetera (Nespresso), vaixella i coberteria, utensilis bàsic de cuina, kit de neteja, kit de cuina, rentadora-secadora

Menjador

TV, Llar de foc

Lavabo

Tovalloles de mà estora peus bany, tovalloles, paper WC

Habitació

Llençols, mantes, coixins

Des de 35€/persona
Temporada Alta
  • De Juny a Septembre
Veure disponibilitat
Des de 30€/ persona
Temporada baixa
  • D' Octubre a Maig
Veure disponibilitat

Tens preguntes? No ho dubtis