Turisme rural a l’Empordà

Turisme rural, de proximitat, tant en família com amb amics són els que trobaràs a Masos Can Sot. Cases amb encant restaurades al més estil chic i vintage per gaudir d’un espai tranquil i acollidor envoltat de grans jardins enmig l’Empordà.

Els Masos Can Sot són cases elegants i confortables, decorades amb molt d’encant que combinen detalls anglosaxons i l’innovador mobiliari d’Empordà Estil. S’hi pot trobar des d’un jardí privat on parar el sol en una magnífica hamaca, fins a una llar de foc per relaxar-se a la sala.

Masos Can Sot: Cases amb encant

A Masos Can Sot disposem de dues cases per a gaudir del turisme rural a l’Empordà i la Costa Brava. Aquestes dues cases rurals formen part d’una finca amb un espai de més de 130 hectàrees. on es pot passejar en bicicleta per descobrir els racons i jardins més amagats i gaudir de la frescor tot explorant la natura.

És ideal per a famílies, i també per allotjar-se i gaudir del turisme rural amb amics. A Masos Can Sot trobaràs comoditat, frescor, llibertat, intimitat i exclusivitat.

Turisme rural: l’Empordà i La Costa Brava en estat més pur

Els Masos Can Sot estan situats a l’Alt Empordà. Concretament a Pont de Molins, Figueres. Gràcies al magnífic entorn que envolta l’Empordà, es pot visitar els Aiguamolls de l’Empordà, el Castell del Montgrí, les Illes Medes, etc.

A més a més, tenim ben a prop la Badia de Roses. Badia declarada com a una de les badies més belles del món per la UNESCO, i el famós restaurant El Celler de Can Roca.

No oblidem tampoc, una de les visites més esperades de l’Empordà. “El triangle Dalinià”, format pel Teatre-Museu Dalí de Figueres, la Casa-Museu Salvador Dalí de Portlligat prop de Cadaqués i el Castell Gala Dalí de Púbol.

Sens dubte, allotjar-se a Masos Can Sot és un lloc ideal per al turisme rural, desconnectar i descobrir la natura. A més a més, es poden realitzar múltiples visites on enriquir-se culturalment i meravellar-se del bonic entorn de l’Empordà i La Costa Brava.

Consulta la disponibilitat dels Masos o sol·licita més informació.