Els beneficis de les escapades

De tant en tant, cal desconnectar de la rutina diària i viatjar és una excel·lent forma d’aconseguir-ho. No és necessari anar molt lluny ni ser fora molts dies, una escapada de cap de setmana ens aporta molts beneficis. Voleu saber quins?

 

 1. Reduir l’estrès i ser més pacients. Sortir fora uns dies us permetrà desconnectar de la rutina diària, oblidar-vos de les preocupacions i obrir la vostra ment per tal d’entendre que les coses es poden fer de diferents maneres.
   
 2. Incrementar la confiança en vosaltres mateixos. Passar uns dies fora us farà sortir de la vostra zona de confort, és a dir, us enfrontareu a situacions desconegudes i us convertireu en persones més segures.
   
 3. Afermar les relacions. Viatjar amb la parella o amb un amic o amiga és positiu perquè compartireu experiències, tindreu un bonic record dels moments viscuts, us coneixereu més i gaudireu del temps junts.
   
 4. Descobrir cultura, gastronomia i llocs. Cada viatge és una oportunitat per aprendre coses noves. Les excursions us ensenyaran llocs desconeguts, els àpats us permeten tastar la gastronomia de la zona i passejant pel poble o la ciutat descobrireu els costums dels seus habitants.
   
 5. Fer esport. Viatjar significa visitar llocs nous, per això inevitablement passareu hores i hores passejant. A l’estiu, els jocs i els llargs a la piscina, i a la tardor, el senderisme o les rutes en bici. Sigui quina sigui l’activitat, millorareu les vostres articulacions, la circulació i la forma de respirar.

Una escapada a Masos Can Sot us garanteix relaxament, experiències, gastronomia i cultura empordanesa i esport. Veniu?

 

Ce site web utilise des cookies propres et de tiers pour améliorer nos services et montrer vous publicité associés à leurs préférences en analysant leurs habitudes de navigation. Si vous continuez à naviguer, nous considérons qu'il accepte son utilisation. Vous pouvez en apprendre davantage sur nos "cookies" ici.

Top