La bellesa de la tardor a l’Empordà

Una de les estacions més boniques de l’any és la tardor. Els grocs, els vermells i els marrons cobreixen els paisatges de l’Empordà i paga la pena veure’ls en persona. Per això, us recomanem quatre passejades per la muntanya i per la costa, que us agradaran tant que us faltarà temps per venir a Masos Can Sot!
 

  1. Els Aiguamolls de l’Empordà (a 20 minuts). La tardor és època de migracions i molts ocells aprofiten els Aiguamolls per reposar-hi. Per tant, encara que no sigueu uns experts en ornitologia, podreu apreciar-hi espècies autòctones d’altres regions. Una passejada que agrada a petits i a grans!
     
  2. El passeig marítim de Sant Martí d’Empúries (a 25 minuts). Aquest recorregut el trobareu al costat de la platja, de sorra fina i clara. La tardor és el moment idoni perquè l’absència de la calor sufocant buida aquests espais i us permet passejar vora la platja amb total tranquil·litat, a més podeu aprofitar per visitar el poble costaner de Sant Martí d’Empúries o les Ruïnes d’Empúries que us traslladaran a l’època dels grecs i els romans.
     
  3. El Castell del Montgrí (a 38 minuts). La tardor és l’època perfecta per fer excursions i aquesta n’és una. Podeu arribar amb cotxe fins a l’Ermita de Santa Caterina i a partir d’aquí, seguir a peu els indicadors del GR-92 (senyals vermells i blancs) per arribar al Castell del Montgrí. Un cop a dalt gaudireu d’unes vistes privilegiades de tot l’Empordà!
     
  4. El Cap de Creus i el Paratge de Tudela (a 1 hora). Per als empordanesos el Cap de Creus és un dels indrets més estimats de la comarca. La tramuntana, el vent característic de l’Empordà, i el mar esculpeixen les roques, per això quan l’estiu s’acaba és el moment perfecte per visitar aquesta zona i admirar les formes de la natura.

 

Ce site web utilise des cookies propres et de tiers pour améliorer nos services et montrer vous publicité associés à leurs préférences en analysant leurs habitudes de navigation. Si vous continuez à naviguer, nous considérons qu'il accepte son utilisation. Vous pouvez en apprendre davantage sur nos "cookies" ici.

Top