Per què hauríeu d'allotjar-vos en un apartament turístic?

A l’hora de viatjar, hi ha molta diversitat d’opinió sobre l’allotjament. N’hi ha que prefereixen un hotel, n’hi ha que són més de càmping o de turisme rural... Us presentem set raons per triar els apartaments turístics com la vostra opció d’allotjament preferida!

  1. T’hi sents com a casa. Aquesta és evident. L’apartament és teu en la mesura que en tens les claus i hi ets a dins. Com que normalment es tracta d’un recinte sencer (pis o casa), hi pots fer vida normal i corrent, incloent els petits plaers de, per exemple, passejar-te per casa amb pijama o estalviar-te de combinar horaris amb el personal de neteja.
  2. Hi ha molt d’espai! Els apartaments turístics són molt més grans que una habitació d’hotel! Per això, et pots moure lliurement per la casa: pots llegir un llibre al dormitori, veure la televisió al sofà, sortir a passejar o reposar al jardí, passar una estona a la sala d’estar... Vosaltres trieu!
  3. La convivència és important. El fet de dormir en un mateix recinte tots els companys de viatge fa que hi hagi més convivència a les zones comunes o per elaborar i menjar les viandes; a diferència d’un hotel o turisme rural on, potser, us tocaria tenir habitacions separades.
  4. No pagues àpats. Tens la teva pròpia cuina i tu decideixes què menjar i com elaborar-lo, estalviant-te així haver de sortir a fer els àpats en un restaurant. Amb una compra senzilla en un mercat o supermercat i els estris adequats de la cuina, pots elaborar els teus propis plats sense disparar les despeses!
  5. T’organitzes els teus propis horaris. Hi ha molts hotels que tenen horari d’obertura i de tancament; així com horaris de restaurant i de neteja. En un apartament turístic, tu mateix pots organitzar-te com vulguis, i menjar, dormir i sortir a l’entorn quan vulguis!
  6. És ideal per viatjar en família. Quan els menuts són nadons, en un apartament turístic se’ls pot donar l’atenció que necessiten, ja que a mitjanit pots escalfar biberons o fer farinetes per a ells. Quan són més grans, tens la mainada a la vora –i no en una altra habitació d’un hotel– per al que faci falta.
  7. I és una opció barata. No només pel que s’estalvia en la cuina, sinó perquè habitualment els preus dels apartaments turístics són menors als dels hotels. Són ideals per a una escapada o unes vacances econòmiques!

I vosaltres? Ja us heu decidit a triar el vostre apartament turístic?

Ce site web utilise des cookies propres et de tiers pour améliorer nos services et montrer vous publicité associés à leurs préférences en analysant leurs habitudes de navigation. Si vous continuez à naviguer, nous considérons qu'il accepte son utilisation. Vous pouvez en apprendre davantage sur nos "cookies" ici.

Top